Clona Comandant Wolffe cu codul CC-3636, era comandantul Legiunii 104 al Republicii, numit de asemena Haita de Lupi, a servit sub comanda Maestrului Plo Koon în perioada Razboiului Clonelor.

Hasbro a făcut o treabă bună cu această figurină la partea de accesibilitate, fiind lansată în 2018 ca exclusivitate în diverse magazine, dar apoi a fost relansată anul trecut, în 2020, în întreaga lume.

Ca sculpt, e body mold-ul de la prima figurină clonă (faza 1) apărută în 2014, articulațiile nefiind ceva wow, dar pot ieși poze bune.

Ca și accesorii, Wolffe vine cu 2 pistoale DC-17 care se pot adăuga în tocurile de pistol, mâna dreaptă e bine sculptată pentru a ține degetul pe trăgaci, dar mâna stângă din păcate nu are acest sculpt, deci e nevoie (dacă vreți, eu unu așa am făcut) să tăiați degetul arătător de la mâna stângă pentru a reuși să țină și cel de al 2-lea pistol cum trebuie și casca sa reprezentativă precum în serialul animat Clone Wars.

Ca și paint e perfect, sigla Haitei de Lupi și semnele de pe cască sunt foarte bine lucrate, iar tehnologia de printare a feței e wow. Wolffe e printre primele personaje cu această tehnologie, Hasbro chiar face o treabă bună cu personajele animate, care nu au avut niciodată apariție LIVE în cele 6 filme.

Pe scurt, dacă sunteți fani Clone Wars și mai ales diferitelor clone din diferite legiuni, Wolffe e perfect pentru colecția voastră.

May The Force Be With You

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.