Ascultă acest articol

Studioul polonez Flying Wild Hog a anunțat lansarea fazei de Open Beta pentru top-down looter-shooter-ul, Space Punks. Începând cu 20 aprilie 2022, jucătorii de PC se vor putea bucura de Space Punks în toată splendoarea lui prin intermediul Epic Games Store. Acesta este un moment deosebit de important în evoluția continuă a Space Punks, conceput ca un joc  de live service gratuit (free-to-play).

Dezvoltat de studioul Flying Wild Hog din Cracovia, Space Punks este un ”free-to-play top-down full action role-playing game”, pe scurt ARPG, desfășurat într-un univers SF ireverențios, unde jucătorii trebuie să-și croiască drumul către faimă și bogăție folosindu-și armele pentru a rezolva diferite situații periculoase. Space Punks este publicat de bine cunoscuta companie britanică, Jagex, de numele cărora se leagă franciza RuneScape. Experiența de peste 20 de ani a Jagex în crearea și publicarea de jocuri de tip live service este de neprețuit când vine vorba de cel mai nou proiect semnat de Flying Wild Hog.

Ca parte a Open Beta (sau “The Cracked One” Update, pentru cei care au urmărit lansările de pachete de conținut de până acum), jucătorii noi și cei cu experiență vor putea încerca un gameplay îmbunătățit datorită noilor sisteme de joc, “Get-A-Job” și Craftron 2000. De asemenea, noua fază aduce și conținut extins pentru jucătorii veterani prin sistemul “The Crack”. Această nouă experiență care se adresează celor mai căliți jucători, care sunt invitați alături de până la trei prieteni să exploreze interiorul unei găuri negre, unde sunt așteptați de infinit.

Michał Kuk, șeful studioului Flying Wild Hog din Cracovia și totodată Game Director-ul jocului Space Punks a declarat: “Suntem deosebit de mândri de tot ce am realizat cu Space Punks până acum. Ultimele luni de Early Access au fost cruciale pentru a rafina și definitiva conceptele de joc integrate în experiența pe care ne-o dorim, ținând cont la fiecare pas de feedback-ul venit din partea jucătorilor. Aceștia se pot aștepta la un mix unic de action-RPG cu temă SF și perspectivă ”over-the-top”, plin de umor și destule arme, grenade și gadget-uri încât să nu se plictisească niciodată. Faza de Open Beta ne permite să primim și mai mulți jucători în lumea Space Punks. Acest lucru nu înseamnă însă că nu ne bazăm în continuare pe comunitatea noastră loială și nu înseamnă că am terminat dezvoltarea jocului. Există atât de multe lucruri noi pe care de abia așteptăm să le adăugăm în Space Punks, încât următoarele luni se promit a fi deosebit de pline de surprize și anunțuri!”

Phil Mansell, CEO-ul Jagex, a declarat:Space Punks încorporează filosofia Jagex despre jocurile vii, care oferă o experiență de multiplayer aflată în continuă evoluție, concentrându-se pe aspectul social al jocului. Colaborarea strânsă cu comunitatea de fani reprezintă secretul sucsesului în cazul francizei RuneScape, astfel a fost o deosebită plăcere să lucrăm cu un studio ca Flying Wild Hog, a cărui valori se aliniază cu ale noastre. A fost un adevărat privilegiu să-i sprijinim pe cei de la Flying Wild Hog pe durata întregii faze de  Early Access și suntem încântați să fim alături de ei și în Open Beta-ul de pe Epic Games Store. Scopul este construirea de relații durabile și semnificative cu jucătorii pe termen lung, dincolo de 2022.”

Open Beta a jocului Space Punks va începe pe 20 aprilie 2022. Cei care nu au profitat de avantajele oferite de Early Access și bonusurile aferente, o pot face achiziționând una dintre Founders Packs de pe Epic Games Store: www.epicgames.com/store/p/space-punks. Founders Packs pentru Space Punks este disponibil în două variante:

  • Swag Pack: Acest pachet este punctul de pornire al oricărui jucător interesat de Space Punks oferind acces la etapa Early Access și la cele patru personaje principale. Acest pachet include și Season 1 Battle Pass pentru Open Beta alături de fundaluri exclusive, patru emote-uri,ș efectele speciale Epic Cape și Epic Dash. Preț: 23,99 Euro
  • Splendor Pack: Cel mai cuprinzător pachet, care conține tot ceea ce oferă Swag Pack, alături de niște beneficii extra precum  patru Epic Character Skins, efectul Epic Player Entrance și companionul Scaraby 8G. Preț: 39,99 Euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.