Jean-Claude Van Damme PVC Diorama – Diamond Select Toys – Prezentare

"Acest "Gallery Diorama" cu Jean-Claude Van Damme este o piesă unică și impresionantă pentru orice colecție de filme de acțiune sau de arte marțiale."

0
1022
Ascultă acest articol


Statueta cu Jean-Claude Van Damme produsă de Diamond Select Toys este o adevarată bijuterie pentru fanii acestuia. Realizată din PVC de înaltă calitate, statueta prezintă o sculptură detaliată și aplicații de vopsea care redau cu fidelitate trăsăturile starului belgian de filme de acțiune.

Acest “Gallery Diorama” al lui Jean-Claude Van Damme este o reprezentare impresionantă a carierei sale, care a început prin studierea artei marțiale la vârsta de 10 ani și care a continuat prin obținerea centurii negre la 18 ani și prin participarea la echipa națională belgiană de karate. De asemenea, a studiat balet și a făcut culturism, câștigând titlul de “Mr. Belgium”. A continuat să practice karate full-contact până în 1982, când și-a făcut debutul ca actor în Statele Unite. După unele roluri secundare și un rol principal villainesc, a început să joace în filme cu roluri principale, consacrându-se ca star.

Statueta a fost proiectată de Eamon O’Donoghue și sculptată de Rocco Tartamella. Așadar, acest “Gallery Diorama” cu Jean-Claude Van Damme este o piesă unică și impresionantă pentru orice colecție de filme de acțiune sau de arte marțiale.

Alexandru Ciobanu – AC COLLECTION

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.