Nezumi by Nemira anunță Atacul Titanilor

0
731
Ascultă acest articol


Anunțată în luna mai de către editura Nemira, traducerea cunoscutei serii manga Attack on Titan este acum disponibilă la precomandă. Ocazie cu care editura dezvăluie coperta primei cărți din seria Atacul Titanilor.

Prima carte din seria lui Hajime Isayama tradusă în română apare sub formă de Omnibus care include primele două volume ale poveștii. Antonia Ivanciu, Mălina Coşan, Cosmin Tița sunt traducătorii iar lansarea are loc pe 1 septembrie.

Colecția Nezumi by Nemira se îmbogățește toamna aceasta și cu seria Minciuna ta din aprilie.

Prima noastră recenzie de manga face parte tot din colecția Nezumi. Citește aici despre Shino nu își poate spune numele.

Despre carte

Lumea se află sub dominația titanilor, iar ființele umane au devenit hrana lor. Încercând să le facă față, oamenii au construit ziduri uriașe, renunțând la libertate pentru a ține la distanță atacatorii. Dar pacea este doar o iluzie care, în cele din urmă, e spulberată de un titan colosal, capabil să spargă zidurile.

În acea zi nefastă, omenirea începe un război fără speranță împotriva titanilor. În acest timp, un băiat fermecat de necunoscutul de dincolo de ziduri jură să elimine toți titanii și se înrolează în armată alături de prietenii lui. Din păcate, istoria se repetă, iar Eren realizează că a subestimat teroarea provocată de titani și viețile tuturor sunt puse din nou în pericol.

De aici poți plasa precomanda, cu livrarea începând cu 1 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.