The Crew Motorfest – Free Trial în perioada 10 – 20 octombrie

0
363
Ascultă acest articol


Ubisoft anunță că versiunea de probă gratuită (Free Trial) a jocului The Crew™ Motorfest revine pentru PlayStation, Xbox și PC în perioada 10-20 octombrie. După sprijinul uriaș și primirea pozitivă din partea comunității, care a făcut din Motorfest cel mai bine cotat joc din franciză, jucătorii care doresc să încerce jocul, dar nu au putut să o facă la lansare, vor putea acum să joace liber până la 5 ore, cu posibilitatea de a-și transfera progresul dacă decid să cumpere The Crew Motorfest cu un preț redus.*

Jucătorii care au finalizat deja versiunea de probă gratuită în septembrie nu vor putea participa la această nouă sesiune. Cu toate acestea, jucătorii care au avut timp de acces gratuit rămas vor putea să îl completeze în continuare.*

Disponibilitatea și reducerile versiunii de probă gratuite

Platformă Datele versiunii de probă gratuite Datele reducerii speciale
UBISOFT STORE (PC) 10 octombrie de la miezul nopții până la 20 octombrie, ora 15:00 BST 10-24 octombrie (-20% la ediția standard, -15% la edițiile Gold și Ultimate)
PLAYSTATION 4 și PLAYSTATION 5 10 octombrie de la miezul nopții până la 20 octombrie, ora 15:00 BST 11-18 octombrie (-20% la ediția standard, -15% la edițiile Gold și Ultimate)
XBOX SERIES X S și XBOX ONE 10 octombrie de la miezul nopții până la 20 octombrie, ora 15:00 BST
EPIC GAMES STORE (PC) 10 octombrie de la miezul nopții până la 20 octombrie, ora 15:00 BST 14-21 octombrie (-20% la ediția standard)

Amazon Luna nu este inclus.

Ce să te aștepți în versiunea de probă gratuită

Cu această versiune de probă gratuită, jucătorii vor putea explora lumea deschisă vibrantă a insulei O’ahu din Hawaii și vor descoperi Motorfest, festivalul pe tot parcursul anului pentru toți pasionații de mașini. Vor descoperi noi perspective asupra culturii mașinilor printr-o selecție de campanii tematice, curse de mașini intense și diverse evenimente live competitive. Cu sute de mașini iconice de colecționat, din trecut, prezent și viitor, vor avea multe ocazii de a-și arăta abilitățile și stilul pe măsură ce se ridică pentru a deveni una dintre legendele festivalului. Singuri sau cu echipa lor, oportunitățile de distracție și provocări sunt nelimitate! În plus, de la lansarea originală a The Crew Motorfest, au fost adăugate deja mașini și curse noi ca parte a sezonului 1.

Notă pentru jucătorii de PC

Jucătorii de PC pot intra în această versiune de probă gratuită la o oră diferită, în funcție de regiunea lor:

  • Țările APAC (Asia / Australia): miezul nopții (ora Sydney) sau 9 octombrie, 14:00 BST
  • Țările EMEA (Europa și MENA): miezul nopții (ora Paris) sau 9 octombrie, 23:00 BST
  • Țările NCSA (America): miezul nopții (ora New York) sau 10 octombrie, 05:00 BST

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.