Noul PS5 sosește de sărbătorile de iarnă

Designul mai mic al PS5 vine cu o capacitate de stocare de 1TB pentru PS5 și PS5 Digital Edition; noul model oferă opțiunea de a adăuga un Ultra HD Blu-ray Disc Drive la PS5 Digital Edition.

0
700
Ascultă acest articol


Pe măsură ce se apropie sezonul sărbătorilor, Sony PlayStation anunță lansarea unui nou model de PS5. Pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale jucătorilor, echipele de inginerie și design au colaborat la o nouă configurație care oferă o mai mare varietate și flexibilitate. Aceleași caracteristici tehnologice care fac din PS5 cea mai bună consolă de jocuri sunt încapsulate într-un factor de formă mai mic, împreună cu un Ultra HD Blu-ray Disc Drive atașabil și un SSD de 1TB pentru mai mult spațiu de stocare intern.

Noul PS5 a fost redus în volum cu peste 30%, iar greutatea a scăzut cu 18% și 24% în comparație cu modelele anterioare. Există patru panouri separate, cu porțiunea superioară având un aspect lucios, în timp ce partea de jos rămâne mată. Dacă achiziționați PS5 Digital Edition, puteți adăuga mai târziu Ultra HD Blu-ray Disc Drive pentru PS5, deoarece va fi disponibil și separat la prețul de 119,99 EURO.

Noul model PS5 va fi disponibil începând cu luna noiembrie în SUA la anumite magazine locale și pe direct.playstation.com, acolo unde este disponibil. Va continua să fie lansat la nivel global în lunile următoare. Odată ce stocul actualului model PS5 este epuizat, noul PS5 va deveni singurul model disponibil.

Prețurile recomandate pentru noul model de PS5 sunt următoarele, începând cu lansarea în noiembrie la comercianții participanți.

  • PS5 cu Ultra HD Blu-ray disc drive – 549.99 EUR
  • PS5 Digital Edition – 449.99 EUR

Un suport orizontal va fi inclus cu noul model de PS5. De asemenea, un nou suport vertical compatibil cu toate modelele de PS5 va fi vândut separat la prețul de 29,99 EUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.