Scurtă sesiune Q&A cu Luc Besson despre Valerian and the City of a Thousand Planets (EXCLUSIVITATE)

0
3562
Ascultă acest articol


Luc Besson. În 1983 a regizat primul său film, “The Last Battle”, care i-a adus multe premii, inclusiv The Special Jury Award de la Festivalul de Film Avoriaz. Doi ani mai târziu a regizat  “Subway”, film ce i-a adus 3 premii Cezar. În 2000 a fost numit Preşedintele Juriului la a 53-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, devenind cel mai tânăr preşedinte al juriului din istoria festivalului. Printre filmele regizate amintim: Al cincilea element, Leon, Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec, The Lady, Malavita, Arthur and the Invisibles, Joan of Arc, Lucy. Luc Besson a scris peste 50 de scenarii, printre ele numărându-se Taxi, Taken şi franciza Transporter.

Luc Besson este regizorul și scenaristul Valerian and the City of a Thousand Planets / “Valerian și Oralșul celor o mie de planete” care rulează din 21 iulie la cinematografe în 3D și într-o scurtă sesiune Q&A, în exclusivitate în România prin MovieNews.ro, aflăm de el câteva cuvinte despre personajul Laureile și cum este ea spre deosebire de celelalte eroine din filmele lui și despre banda desenată după care a fost adaptat filmul și alte lucruri interesante:

VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum LEON, AL CINCILEA ELEMENT, sau LUCY, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.

Sesiunea de Q&A cu Clive Owen pentru acest film o aveți aici, iar cea cu Rihanna aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.