Primul episod al sezonului 5 din Fear the Walking Dead va avea premiera la AMC pe 3 iunie de la ora 4:00 (concomitent cu premiera din SUA) și va putea fi urmărit în reluare, în aceeași zi de la ora 22:00, urmând ca săptămânal să primim câte un episod.

În sezonul 5 din Fear the Walking Dead, misiunea grupului este clară: să localizeze supraviețuitori și să încerce să facă din lumea care a rămas, un loc un pic mai bun. Cu multă determinare, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul cu filozofie înrădăcinată în bunăvoință, speranță și comunitate. Fiecare personaj consideră că ajutându-i pe alții, se va echilibra răul făcut în trecut. Însă încrederea nu va fi câștigată cu ușurință. Misiunea lor de a-I ajuta pe alții va fi pusă la încercarea supremă atunci când grupul nostru se va afla pe un teritoriu neexplorat, unul care îi va forța nu doar să-și înfrunte trecuturile, dar și temerile. Numai prin înfruntarea acestor temeri va reuși grupul să descopere un mod cu totul nou de a trăi, care îi va schimba pentru totdeauna.

Noi am avut șansa să vedem mai devreme primele două episoade ale noului sezon și vă vom spune, pe cât posibil fără spoilere, ce se întâmplă în ele urmând să deduceți la ce să vă așteptați de la noul sezon.

Fear the Walking Dead _ Season 5, Episode 1 – Photo Credit: Ryan Green/AMC

Primul episod începe calm cu doi puști la o vânătoare de cerbi, când deodată liniștea este tulburată de prăbușirea unui mare avion în care regăsim câteva personaje familiare în situații mai mult sau mai mai puțin neplăcute. O revedem imediat pe Alicia (Alycia Debnam-Carey) într-o ipostază de badass cu o imensă pală de elicie începând să facă curat printre Walkers atrași de zgomot, pe lângă avionul prăbușit. În avion se află John (Garret Dillahunt), Morgan (Lennie James), June (Jenna Elfman) și Luciana (Danay Garcia), rănită și blocată sub niște fiare. Pilot a fost Althea (Maggie Grace), iar comunicațiile nu funcționează. Trebuie să reziste cât mai mult să o poată elibera pe Luciana, dar Walkers atacă și sunt din ce în ce mai mulți.

Într-un final pleacă de la locația avionului prăbușit și ajung la o benzinărie unde se opresc pentru a o stabiliza pe Luciana.

De cealaltă parte a Walkie Talkie-ului, se află Victor (Colman Domingo) la volanul mașinii blindate SWAT a lui Althea care ajunge la un baraj protejat și nu are voie să intre.

Revenind la benzinărie, se fac câte două echipe care pleacă să cerceteze împrejurimile, la fel și Victor care a pierdut legătura prin Walkie Talkie cu benzinăria. Una din echipe se întoarce la locul prăbușirii avionului, amintindu-și că unul din Walkerii doborâți purta o costumație ciudată.

Garret Dillahunt as John Dorie, Jenna Elfman as June – Fear the Walking Dead _ Season 5, Episode 2 – Photo Credit: Ryan Green/AMC

Cel de-al doilea episod ne oferă oarecum câteva indicii despre Walker-ul în costum ciudat, iar Victor ajunge la o locație securizată de o persoană pe care o știm din trecut. Întâlnirea nu e tocmai fericită, iar Victor va fi nevoit să plece de acolo după ce reușește să ia legătură cu cei de la benzinărie.

Alicia, plecată și ea în cercetarea împrejurimilor, ajunge într-o zonă de carantină unde întâlnește o tipă care cercetează zona și anumiți Walkeri afectați/infectați de efectele din zona de carantină. Se fac experimente pe acei Walkeri pentru a căuta răspunsuri.

John și June ajung și ei la un fel de fermă părăsită și inspectează locația. La benzinărie lucrurile nu stau tocmai bine și este nevoie ca o parte din echipe să se întoarcă fiind necesară forță de atac.

Primele două episoade, după cum vedeți, vin cu trei mari surprize care vor face, sper, ca sezonul 5 să fie mai diferit față de sezoanele anterioare. Un personaj important, din sezoanele trecute, revine (într-un fel sau altul); zona de carantină și experimentele pe Walkerii infestați și Walker-ul în costumul ciudat. Ni s-a promis de către producători că vom primi ceva diferit în acest sezon și primele două episoade confirmă acest lucru. Personal abia aștept să afllu mai multe.

Produs de AMC Studios, Fear the Walking Dead este situate pe locul 4 în topul dramelor de la televiziunea prin cablu în SUA, printer adulții cu vârste între 18-49 ani și adulții de 25-54 ani în ratingurile Nielson live +3. Serialul îi are în distribuție pe Lennie James, Rubén Blades, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson și Austin Amelio. Scott M. Gimple este producătorul executiv al Fear the Walking Dead , showrunneri Andrew Chambliss și Ian Goldberg, precum și Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd și Greg Nicotero.

Vă reamintesc că sezonul 5 din Fear the Walking Dead va avea premiera la AMC pe 3 iunie de la ora 4:00 (concomitent cu premiera din SUA) și va putea fi urmărit în reluare, în aceeași zi de la ora 22:00, urmând ca săptămânal să primim câte un episod.

Fear the Walking Dead va reveni din 3 iunie la AMC.ℹ https://movienews.ro/2019/04/23/amc-a-dezvaluit-primul-trailer-din-fear-the-walking-dead-sezonul-5a/

Publicată de MovieNews.ro pe Marţi, 23 aprilie 2019

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.