Marvel Comics anunță un nou prequel X-Men: Days of Future Past – Doomsday

Marc Guggenheim și Manuel García readuc cititorii în timeline-ul 'Days of Future Past' în iulie.

0
588
X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST – DOOMSDAY copertă de GEOFF SHAW
Ascultă acest articol


X-Men: Days of Future Past – Doomsday este o nouă serie limitată de patru numere, creată de Marc Guggenheim și Manuel García care va fi lansată în iulie 2023. Acțiunea are loc înainte de evenimentele din povestea “Days of Future Past” care a început în numărul 141 din Uncanny X-Men (de Chris Claremont, John Byrne, Terry Austin, Glynis Wein și Tom Orzechowski) și va prezenta lupta mutanților pentru supraviețuire într-un viitor apocaliptic cauzat de programul Sentinel.

Povestea “Days of Future Past” este una dintre cele mai populare și influente povestiri din istoria benzilor desenate X-Men. Povestea originală a fost publicată în anii ’80 și prezintă o realitate alternativă în care mutanții sunt închiși în lagăre de concentrare sau omorâți de Sentinel. În încercarea de a schimba această realitate, Kitty Pryde călătorește înapoi în timp pentru a împiedica asasinarea senatorului Robert Kelly, eveniment care a declanșat evenimentele care au dus la viitorul apocaliptic.

Noul prequel, “X-Men: Days of Future Past – Doomsday”, promite să exploreze mai mult această lume post-apocaliptică și să ofere o perspectivă mai amplă asupra vieții mutanților din această perioadă. Va sosi, mai exact, din 12 iulie via Marvel Comics.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.