Hai la Cinema City s-o cunoști pe Eliza, ochiul psihoterapeut AI din The Pod Generation! 

0
254
Ascultă acest articol


Descoperă, începând cu 7 decembrie, la Cinema City AFI Cotroceni,  instalația AI creată de studenții Masterului de Tehnologii Interactive (ITPMA) din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” UNATC București. Studenții ITPMA au reprodus, cu ajutorul inteligenței artificiale, ochiul psiholog din filmul sci-fi The Pod Generation. Spectatorii Cinema City pot interacționa cu ochiul chiar la casa de bilete.

La ITPMA se creează instalații de artă, aplicații VR/AR, proiecții interactive, jocuri și spectacole performative. Află mai multe aici

ECHIPA PROIECTULUI:

  • Andrada Băleanu – Modelare 3D
  • Lorena Cocora – Programare
  • Dr. Grigore Burloiu – Coordonare
  • Instalație realizată cu sprijinul Atelier EnRose și Smart Supplies.

Cândva, într-un viitor foarte apropiat…

Inteligența artificială și așa numitele Nature Pods sunt omniprezente, iar New York-ul este suprapopulat și haotic.

Rachel (Emilia Clarke – Game of Thrones) și Alvy (Chiwetel Ejiofor – 12 Years a Slave) au discuții pe tema conceperii unui copil. Rachel, director într-o mare corporație, este sedusă de tehnologia de ultimă generație care oferă o nouă modalitate de a avea un copil: într-un uter artificial, tip capsulă. Dar Alvy, un botanist îndrăgostit de natură, preferă o sarcină naturală. O călătorie pavată de tehnologie către transformarea în părinți.

Un film despre o călătorie curajoasă către rolul de părinte într-o eră a tehnologiei avansate, un science-fiction amuzant și sensibil, The Pod Generation este acum în cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.