Lansări DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D ProVideo – Septembrie

0
3778
Ascultă acest articol


DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D distribuite de ProVideo lansate în septembrie.

Batman Assault on Arkham-DVD_3D pack

BATMAN: ASSAULT ON ARKHAM (2014)
BATMAN: ATAC LA ARKHAM

Bun venit în întunericul din Gotham City! Din mijlocul umbrelor, se ridică Azilul Arkham, un stabiliment terifiant, unde stau cei mai periculoşi infractori care au dat piept cu Cavalerul Negru. După ce Batman reuşeşte să zadarnicească ultimul plan diabolic al Ghicitorului, o dovadă crucială trebuie recuperată din Arkham. Soluţia va veni dintr-o sursă neaşteptată: o grevă de faţada orchestrată de lumea interlopă din Gotham. Asasinul Deadshot conduce Echipa Sinucigaşilor compusă din Harley Quinn, Killer Frost, Captain Boomerang, King Shark şi Black Spider, o adevărată adunătura de vechi şi noi “rezidenţi” ai Azilului Arkham. Pregătiţi-vă pentru un asalt devastator al legiunii de ticăloşi împotriva lui Batman! Aceştia nu au nimic de pierdut! Unii vor supravieţui, alţii nu, însă tot ce îi leagă pe aceştia este… răzbunarea.

SleepingBeauty_DVD

SLEEPING BEAUTY (1959)
FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ

Legenda fără vârstă începe cu aniversarea naşterii Prinţesei Aurora – un eveniment plin de bucurie care o va face pe Maleficent extrem de geloasă. Din acel moment, Maleficent a devenit unul dintre cele mai celebre personaje negative feminine din toate timpurile. Pe măsură ce anii trec iar Prinţesa Aurora se transformă într-o tânăra foarte frumoasă şi plină de graţie, cele Trei Zâne Bune fac tot ce le stă în putinţă să o protejeze. Însă la cea de-a 16-a aniversare, Aurora îşi va înţepa degetul într-un fus şi va cădea într-un somn adânc, sub vraja perfidei Maleficent. Singurul om care poate să o salveze este bravul Prinţ Philip. El va trebui să înfrângă Dragonul care scuipă flăcări și toate obstacolele care îi vor sta în cale pentru a reuşi să o trezească pe prinţesa din somnul vrăjit.

SnowWhite_DVD

SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS (1937)
ALBA CA ZĂPADA ŞI CEI ŞAPTE PITICI

Frumoasă şi blânda prinţesă Albă ca Zăpada a fermecat toate inimile din regat, cu excepţia uneia: cea a invidioasei sale mame vitrege, Regina. Când Oglinda Fermecată declară că Albă ca Zăpada este cea mai frumoasă din ţară, ea trebuie să fugă în pădure, unde se împrieteneşte cu cei şapte pitici adorabili – Doc, Hapciu, Morocănosul, Voiosul, Rușinosul, Somnorosul şi Mutulică. Dar iată ca Regina o păcăleşte pe Albă ca Zăpada cu un măr fermecat şi acum numai vraja unui sărut dat din iubire adevărată o mai poate salva!

Violetta_DVD

VIOLETA IN CONCERT (2014)
VIOLETA ÎN CONCERT

Studenţii de la prestigioasa școală de muzică Studio 21, Violetta, Leon, Diego şi prietenii lor se reunesc pe scena Mediolanum Forum din Milano să ne ofere un concert de neuitat. Toate hiturile din primele două sezoane ale serialului senzaţional difuzat de Disney Channel vor răsuna direct în casele voastre!
Pe lângă marele concert, mai putem vedea şi ce se întâmplă în culisele întregului turneu. Astfel, vom descoperi toată magia, bucuria şi exuberanța eroilor noştri atât pe scena cât şi în timpul lor liber. Sunteţi gata să cântăm şi să dansăm împreună?

Legends of Oz Dorothy's Return-DVD_3D pack

LEGENDS OF OZ: DOROTHY’S RETURN
LEGENDELE DIN OZ: ÎNTOARCEREA LUI DOROTHY

La puţin timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy află că Oz este din nou în pericol. De aceea se va alătura vechilor şi simpaticilor ei prieteni – Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea. Aceştia îl vor înfrunta de această dată pe maleficul Jester care a pus stăpânire pe Oz, a luat drept prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni şi printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot. Va fi nevoie de multă inteligenţă, curaj şi prietenie pentru a-l învinge pe Jester şi a restabili armonia în Oraşul de Smarald.

True Detective-S1_DVD_3D pack

TRUE DETECTIVE (2014)
DETECTIVII DIN LOUISIANA

În 1995, detectivii Marty Hart (Woody Harrelson) şi Rust Cohle (câştigătorul Premiului Oscar®, Matthew McConaughey*), erau parteneri în Departamentul de Criminalistică din Louisiana. În acel an, cei doi au primit sarcina de a investiga o crimă macabră al cărei autor părea să aibă înclinaţii oculte. Pe măsură ce au încercat să descopere secretele din spatele acestui caz bizar, vieţile lor personale s-au văzut puse la grea încercare, de multe ori cu consecinţe catastrofale. În 2012, atunci când un caz similar va conduce la reinvestigația crimei din 1995 de către alţi detectivi, Rust şi Cohle vor trebui să le povestească prin metoda interogătoriilor separate istoricul cercetărilor făcute de ei şi cum le-a afectat acest caz vieţile, prietenia şi relaţiile cu cei din jurul lor.

GODZILLA (2014)
GODZILLA

Această aventură spectaculoasă o reînvie pe Godzilla, cel mai faimos monstru dintre toate creaturile înfricoşătoare, care stârnită fiind de ambiţia tehnologică, ameninţa cu dispariţia speciei umane.

 

Tom&Jerry and the Lost Dragon-DVD_3D pack

TOM & JERRY AND THE LOST DRAGON (2014)
TOM ŞI JERRY: DRAGONUL PIERDUT

Cel mai simpatic cuplu pisica-șoricel se întoarce cu cântec, vraja şi voie bună într-o poveste încântătoare. Aventura începe în momentul în care Tom şi Jerry se trezesc cu un ou strălucitor în posesie. Din păcate ei nu ştiu că acesta fusese furat de la un dragon uriaş, care scuipa foc! La puţin timp, Puffy bebeluşul îşi sparge oul şi îl alege pe Tom drept mămica. Mama dragon, furioasă, îşi doreşte puiul înapoi, dar nu e singură. O vrăjitoare puternică pe nume Drizela îl răpeşte pe puiul de dragon, având nişte planuri ascunse! Cu ajutorul prietenilor, Tom şi Jerry se luptă la cuţite să o oprească pe vrăjitoare şi să ducă puiul la mama lui.

Scooby Doo Frankencreepy-DVD_3D pack

SCOOBY-DOO! FRANKENCREEPY (2014)
SCOOBY-DOO! FRANKENSPERIE

Scooby-Doo şi gașca lui de “puşti curioşi” Shaggy, Fred, Daphne şi Velma se întorc cu nou film original! Velma descoperă ca a moştenit castelul damnat al stră-stră-unchiului ei, situat într-un oraş, înspăimântător din Transilvania… pardon, Pennsylvania. La scurt timp după ce Velma este convinsă de prietenii ei să revendice moştenirea, fantoma din castelul Von Dinkenstein Castle va face praf Maşina Misterelor ca avertisment! În aceste condiţii, echipa trebuie să intre în acţiune, iar de data aceasta, e ceva personal! Cine este responsabil de faptele monstrului Von Dinkenstein? Ce secret de familie ascunde Velma? Va reuşi Fred să îşi revină după pierderea mult-iubitei sale Maşini a Misterelor? Va putea să supravieţuiască vre-un snack neajutorat poftei monstruoase de mâncare ce îi caracterizează pe Scooby şi Shaggy?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.