Ascultă acest articol


Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – Skyscraper / “Infernul din zgârie-nori”, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

Mulțumită Ro Image, vă prezentăm în avanpremieră în România un interviu cu Neve Campbell care o intepretează în film pe Sarah Sawyer:

Scris și regizat de Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers), thrillerul de acțiune 3D e produs de Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber și Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence), iar producători executivi sunt Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean series) și Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel). Alături de Johnson au roluri și Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber și Hannah Quinlivan.

Skyscraper / “Infernul din zgârie-nori” va sosi pe marile ecrane în 3D din 13 iulie și este distribuit în România de Ro Image.

Trailer:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.