SteelSeries introduce programul Prime Bounty

Profesioniștii din Esport vor concura pentru 20.000 USD într-o varietate de turnee FPS

0
294
Ascultă acest articol

SteelSeries, liderul mondial în periferice pentru gaming și esport, a anunțat astăzi programul SteelSeries Prime Bounty, care celebrează și răsplatește jucătorii profesioniști și comunitățile de esport care au făcut parte din cei peste 20 de ani de inovație și nenumărate momente ale mărcii ca forță motrice din spatele sporturilor electronice și gaming-ului profesionist.

Prin înființarea programului Prime Bounty, SteelSeries aduce încă o premieră în istoria de poveste a mărcii, creând o nouă frontieră pentru gameri. Oricărui jucător profesionist care câștigă un turneu offline într-un joc și tier nominalizat, în timp ce folosește un mouse SteelSeries, compania îi va oferi o recompensă de 20.000 USD. Mouse-urile SteelSeries eligibile includ seria Prime Pro (Wired, Wireless, Prime+, Prime Mini), seria ultra-ușoară Aerox (inclusiv noul model cu butoane multiple Aerox 5 Wireless), seria Rival (3 si 5) si Sensei Ten. Recompensa poate fi câștigată de mai multe ori și este eligibilă în totalitate pentru toți membrii echipei. În plus, un membru norocos al comunității fiecărui jucător va câștiga un pachet premiu SteelSeries.

Pentru început, programul se va concentra pe turnee dedicate Counter-Strike Global Offensive (CS:GO), Valorant, Tom Clancy’s Rainbow Six, Apex Legends, Fortnite și Player Unknown Battlegrounds. Turneele eligibile includ evenimente în care marea finală se joacă offline (LAN) și pe PC. SteelSeries va anunța, de asemenea, în viitorul apropiat, un program Prime Bounty exclusiv pentru amatori, care le va permite talentelor viitoare superstaruri să adune premii în bani. Detalii despre turneele eligibile și cerințele de participare pot fi găsite la https://steelseries.com/prime-bounty.

Fiind marca originală esport din lume, SteelSeries continuă să investească masiv în ecosistemele de sport electronic și gaming pe care le-a creat. Relațiile SteelSeries cu echipele profesioniste sunt mai mult decât sponsorizări, sunt adevărate parteneriate. De la idee și proiectare până la testare și validare, profesioniștii sporturilor electronice nu sunt doar părți interesate ale SteelSeries, ci sunt și colaboratori și co-creatori, făurind împreună cele mai bune produse periferice și software pentru gaming din lume. Lista de echipe de elită a SteelSeries include FaZe Clan, Atlanta FaZe, Red Bull OG, Mercedes-AMG Petronas Esports, T1, SpaceStation, Rare Atom și multe altele.

De la sponsorizarea primelor echipe de profesioniști, la crearea de produse special pentru profesioniști si până la transformarea jucătorilor excepționali în superstaruri globale, SteelSeries a fost în avangarda creșterii industriei și a dezvoltării produselor care fac gaming-ul mai competitiv și mai distractiv.

  • Din 2001, profesioniștii din esport au câștigat mai multe premii în bani cu SteelSeries decât cu orice altă marcă iar în 2021 compania a lansat prima sa serie de evenimente de brand. Seria SteelSeries Prime Cup este o colecție de turnee care prezintă cele mai populare titluri de esport din lume, inclusiv CS: GO, Rainbow Six, Overwatch și Apex Legends. Până acum, echipe precum FaZe Clan London Spitfire, Red Bull OG și SpaceStation Gaming au concurat pentru premii în bani de peste 60.000 USD.
  • Pe lângă contribuția la extinderea peisajului turneelor de esport, SteelSeries a introdus franciza Prime, o linie profesională de produse dedicate esport-ului și concepute cu un singur obiectiv în minte: victoria. În 2022, FaZe Clan a fost condus către victorie în ESL Pro League Season 15 și PGL Antwerp Major folosind mouse-ul Prime. folosind mouse-uri din linia Prime. Franciza Prime include o gamă de mouse-uri ușoare, simplificate și căștile Arctis Prime care oferă cea mai bună tehnologie și inovație din clasa lor. Dezvoltată având contribuții de la peste 100 de profesioniști, totul în franciza Prime este despre performanță și nimic altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.