Planes – DVD

Pe DVD din 5 februarie!

0
2322
Ascultă acest articol


Walt Disney ajunge cu o viteză uluitoare la mari altitudini deasupra norilor şi prezintă Avioane, o nouă animaţie încântătoare şi plină de culoare, disponibilă pe DVD din 5 februarie, în toată reţeaua de magazine Penny şi XXL.

Simpaticul şi timidul Stropi (vocea lui Dane Cook) este unul dintre acele avioane care aspiră să participe într-o cursă de zbor la mari înălţimi. Dar Stropi nu este chiar făcut pentru curse — şi se întâmplă şi să îi fie frică de înălţimi. Aşa că apelează la un aviator cu experienţă din marina militară, care îl ajută pe Dusty să se califice să îl înfrunte pe campionul actual în acest circuit al cursei. Curajul lui Stropi este supus unui test extrem, căci aspiră să atingă înălţimi pe care nu le-a crezut posibile, dând unei lumi fascinate inspiraţia de a se avânta spre înălţimi.

Spin-off al seriei de succes Maşini, animaţia Avioane face o incursiune amuzantă în istoria aviaţiei şi parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteză la planoare şi dirijabile.

Ediţia pe DVD conţine varianta dublată în limba română a filmului, dar şi o serie de elemente bonus spectaculoase printre care se numără: În culise: planul de zbor al lui Klay; Cunoaşteţi concurenţii: El Chu, Ripslinger, Stropi, Ishani; Scurtmetraj Mickey Mouse “Croissant de Triomphe” şi altele.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, animaţia Avioane poate fi achiziţionată, începând cu 5 februarie, în format DVD, doar din reţeaua de magazine Penny şi XXL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.