LEGO DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League – DVD

2
3039
Ascultă acest articol


LEGO DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League/ LEGO: Liga Dreptății vs Bizarro din 20 februarie pe DVD.

Oriunde s-ar instala haosul și distrugerea, acolo îl veți găsi pe Bizarro, clona zăpăcită a lui Superman, cel care reprezintă exact opusul unui super-erou. Superman decide că este timpul să îi găsească o nouă casă… sau o nouă planetă: Lumea lui Bizarro.

Pe Pământ, Superman și Liga Dreptății, ca de obicei, duc lupte înverșunate pentru a-i învinge pe cei răi. Însă atunci când lumea lui Bizarro este amenințată cu distrugerea de către tiranul galactic Darkseid, Bizarro se va întoarce pe Pământ și va clona Liga Dreptății pentru a crea mai mulți „eroi” care să fie exact ca el. Si uite- așa, ia naștere Liga Bizarro! Batman, Wonder Woman, Lanterna Verde și Cyborg, vor avea surpriza neplăcută să se vadă clonați exact pe dos în Batzarro, Bizarra, Greenzarro și Cyzarro. În acest caz special, Liga Dreptății va trebui să facă echipă cu partenerii lor bizari pentru a-l opri pe Darkseid și astfel, să salveze (din nou) galaxia!

Distribuit de ProVideo.

2 COMENTARII

  1. LEGO DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League/ LEGO: Liga Dreptății vs Bizarro din 20 februarie pe DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.