Ascultă acest articol


Din 28 august Freeman Entertainment prezintă “În lipsa raţiunii” şi “Vacanţă cu peripeţii”!

Irrational_ro

În lipsa rațiunii

Scris şi regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera în cinematografele din ţară pe 28 august.

Profesorul de filozofie Abe Lucas (Joaquin Phoenix) se află pe fundul prăpastiei din punct de vedere emoţional, motiv pentru care viaţa i se pare lipsită de sens. De la activismul politic până la cursurile predate la colegiu, niciunul dintre proiectele în care s-a implicat nu a avut vreun impact major asupra cuiva.

La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un mic orăşel, Abe cunoaşte două femei: pe Rita Richards (Parker Posey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eşuate care caută fericirea în braţele lui şi Jill Pollard (Emma Stone), cea mai bună elevă şi prietenă a lui. Deşi îşi adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric şi personalitarea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească şi mai tare pe tânără. Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversaţia unor străini.

Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viaţă. Însă alegerea făcută declanşează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill cât şi pe Rita.

Din 28 august, Joaquin Phoenix şi Emma Stone ajung împreună pe marile ecrane din ţară în drama „În lipsa raţiunii”. Filmul lui Woody Allen este distribuit de Freeman Entertainment.

Vacation_ro

Vacanță cu peripeții

Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.

Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

Distribuţia filmului este completată de actorii Skyler Gisondo şi Steele Stebbins în rolurile băieţilor lui Rusty, James şi Kevin; Chris Hemsworth este Stone Crandall, cumnatul enervant de celebru al acestuia, Leslie Mann ca soţia lui Stone, iar Beverly D’Angelo şi Chevy Chase reiau rolurile din seria iniţială.

Producţia Warner Bros. Pictures „Vacanţă cu peripeţii” are premiera în cinematografele din ţară pe 28 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.