Triple X sau xXx este un film despre curaj și cascadorii extreme.

 Xander Cage (Vin Diesel) este un hoț de mașini pasionat de sporturi extreme și un bătăuș veritabil. El este chemat de șeful Agenției Naționale de Securitate, Augustus Gibbons (Samuel L. Jackson) pentru a se infiltra într-o bandă care terorizează orașul Praga cu misiunea de a reuși să distrugă acestă bandă din interior, dar lucrurile se complică când se află că el este nu este ceea ce pare și de aici începe distracția.

Filmul are o acțiune bine închegată ce atrage publicul și asta se vede cel mai bine prin încasările la box-office care doar după o săptămână a adunat 45 de milioane $, jumatate din întregul buget alocat peliculei.

Din punctul meu de vedere acest film este unul bun în care Vin Diesel se potrivește acestui rol de băiat bun, dar și periculos care alături de un Samuel L. Jackson care este la fel de potrivit în rolul șefului dur și nemilos mai ales datorită expresiei faciale care îl ajută mult în acest film, după cum putem deduce din cele de mai sus punctul forte al filmului este distribuția în frunte cu cei doi actori mentionați mai sus (Vin Diesel & Samuel L. Jackson).

Un alt plus al peliculei este acțiunea și adrenalina care în combinație cu suspansul creat te face să nu îți poți dezlipi ochii de ecran (mare/mic) și parcă îți zice

„Uită-te în continuare, nu vei regreta!„

… așa și este.

Dacă sunteți fan al filmelor de acțiune cu Vin Diesel vă recomand cu mare plăcere și căldură acest film care nu are cum să vă dezamăgească .

Ionuț

[rating:4.5/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.