The Wolf of Wall Street – Din 10 ianuarie în cinematografe

0
1614
Ascultă acest articol


Din 10 ianuarie, MediaPro Distribution lansează pe marile ecrane „Lupul de pe Wall Street“, o comedie criminală care marchează cea de-a cincea colaborare a echipei de succes Martin Scorsese şi Leonardo DiCaprio.

wolf-wallstreet

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distracţii decadente. Droguri. Tentaţiile erau la tot pasul şi atât de uşor de obţinut. Ameninţarea legii era irelevantă, el putea cumpăra orice şi pe oricine. Pentru Jordan şi restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru proşti.

Martin Scorsese îl prezintă pe Leonardo DiCaprio, alături de  Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau în „Lupul de pe Wall Street“. Un film spectaculos, care trece prin toate registrele, de la comedie nebună, la erotism şi policier plin de suspans.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, „Lupul de pe Wall Street“ are premiera pe 10 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea și Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.