Divergent – Din 21 martie în cinematografe

0
1369
Ascultă acest articol


Din 21 martie, MediaPro Distribution prezintă pe marile ecrane Divergent, unul dintre cele mai anticipate filme ale primăverii care mizează pe acţiune, suspans, dar şi o poveste de dragoste neaşteptată.

divergent_ver8_xlg

Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că este „divergentă” şi nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor „divergenţilor” şi trebuie să afle de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu.

Cu o poveste motivaţională puternică, imagini spectaculoase şi acţiune la cote maxime, filmul Divergent este distribuit de MediaPro Distribution şi ajunge, din 21 martie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.