Serialul „Războiul depozitelor” se întoarce pe HISTORY cu al șaptelea sezon

0
3644
Ascultă acest articol


Popularul serial „Războiul depozitelor” se întoarce pe HISTORY cu o nouă serie. Cel de-al șaptelea sezon va avea premiera pe 17 martie și episoadele vor fi difuzate în fiecare marți, la 21:00.

Nou sezon vine cu licitații și mai incitante, cu întoarcerea șocantă a lui Dave Hester, zis și „Mogulul” și cu descoperirea lui Jarrod și Brandi că pot câștiga bani frumoși din obiecte mici și aparent neinteresante. „Războiul Depozitelor” este un tip special de vânătoare de comori în care, dacă licitatorii au noroc, se pot îmbogăți. Licitează atât tineri de 20 de ani dornici de aventură, cât și echipe formate din soț și soție care urmăresc să facă mulți bani rapid. În ciuda diferențelor, toți participanții au ceva în comun: sunt hotărâți să facă orice este necesar pentru a câștiga.

Storage Wars - Season 6

Peste tot în SUA există depozite pentru care proprietarii au întârziat cu plățile sau care au fost abandonate sau uitate. Acestea sunt depozitele de care sunt interesați licitatorii din „Războiul Depozitelor”. Orice se poate întâmpla în timp ce licitatorii aruncă o privire înăuntru pentru a evalua dacă depozitul ascunde comori sau nu și decid dacă și cât ar fi dispuși să plătească pentru a-l obține. În fiecare episod, licitatorii se îndreaptă spre astfel de depozite și așteaptă cu nerăbdare să li se dezvăluie ce se află în spatele ușilor.

După ce licitația se încheie, serialul îi urmărește pe cumpărătorii care descoperă ce au achiziționat. Astfel, ei pot găsi fie o avere, fie doar lucruri bune de aruncat la gunoi.

Mai multe informații despre seriale  sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.