Ascultă acest articol


MTV EMA, evenimentul care premiază cei mai apreciați artiști din Europa și din afara granițelor, și sărbătorește muzica din întreaga lume, va avea loc anul acesta la Sevilla, la FIBES, Centrul de Conferințe și Expoziții. Evenimentul va fi transmis în direct pe MTV în aproape 180 de țări pe 3 noiembrie. În România, show-ul va putea fi urmărit live de la ora 20.00 pe MTV Romania.

Artiștii nominalizați pot fi votați până pe 3 noiembrie

Cei mai în vogă artiști ai momentului, cunoscuți în întreaga lume pentru muzica lor, sunt nominalizați la 16 categorii, care includ Best Song, Best Artist, Best Collaboration, Best Rock, Best Hip Hop, Best Alternative, Best Electronic ș.a.m.d. Nume mari precum Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Calvin Harris, Martin Garrix sunt prezente pe lista de votare deschisă publicului până pe 2 noiembrie aici.

Alături de aceștia, pot fi votați și artiștii ce reprezintă cele 31 de categorii locale, datele limită de votare fiind următoarele: 20 octombrie pentru Best Hungarian și Best Polish Act, 27 octombrie pentru Best Australian, New Zealand și Best Portuguese Act, 28 octombrie pentru Best Dutch Act, 29 octombrie pentru Best Belgian Act și 3 noiembrie pentru celelalte țări participante la competiție.

Becky G, Halsey, Rosalia, Akon, Ava Max și Mabel vor urca pe scena MTV EMA

Gazda MTV EMA de anul acesta va fi Becky G, cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută la nivel international pentru hit-uri precum Mayores și Sin Pijama, care i-au adus locul 1 în topul Billboard Latin Airplay Charts. Becky G se află pe lista artiștilor nominalizați la EMA la categoria Best Pop alături de Ariana Grande, Camila Cabello, Halsey, Jonas Brothers și Shawn Mendes.

Becky G, alături de Halsey, Rosalía, Akon, Ava Max, și Mabel sunt primii artiști anunțați care vor susține show-uri live în cadrul MTV EMA pentru a întreține atmosfera și a pregăti terenul pentru anunțarea câștigătorilor galei.

Concert Green Day la “MTV WORLD STAGE SEVILLE”

Înainte de gala EMA, pe 2 noiembrie, publicul din Sevilla va putea urmări live concertul faimoasei trupe de rock Green Day, în cadrul MTV World Stage Seville, care va încheia MTV Music Week, în spectaculoasa Plaza de España.

MTV World Stage este o serie globală de concerte care prezintă cei mai în vogă artiști din întreaga lume. Seria MTV World Stage aduce mai aproape de fani show-urile live ale artiștilor preferați, fără a fi nevoie ca spectatorii să părăsească confortul propriei case.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.