Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Mimi și Smiley sunt artiștii români nominalizați la Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2021

Gala virtuală va fi difuzata live, pe 13 martie, la orele 7.30 p.m. (ET/PT), pe Nickelodeon, TeenNick, Nicktoons și Nick Jr.

0
863
Ascultă acest articol


Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment dedicat artiștilor preferați ai copiilor din lumea întreagă, revine și anul acesta, într-un format virtual, pe 13 martie. Este cel de-al doilea an când o serie de cinci artiști români sunt nominalizați la faimoasa gală. Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi se numără printre personalitățile care ar putea primi unul dintre premiile popularului eveniment KCA. Fanii din România își pot susține preferații votând pe site-ul oficial Kids’ Choice Awards.

Gazda spectacolului de anul acesta va fi Kenan Thompson – simpaticul actor, comediant și membru al distribuției emisiunii Saturday Night Live. Alături de Kenan, familiile și copiii din toată lumea vor deveni parte din show-ul de anul acesta, într-un mod cu totul special, pentru a-și sărbători favoriții din lumea filmului, muzicii, televiziunii, a sportului și nu numai.

În 2021, pe lista artiștilor și a producțiilor cu cele mai multe nominalizări se regăsesc nume precum: Justin Bieber (5 nominalizări); Stranger Things (patru); Ariana Grande, The Croods: A New Age, Henry Danger, High School Musical: The Musical: The Series, Soul, Trolls World Tour și Wonder Woman 1984, fiecare cu trei nominalizări.

Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi sunt nominalizați la Kids’ Choice Awards, la categoria Cel mai iubit star românesc.

„Nominalizarea la Kids’ Choice Awards mă bucură nespus și vă mulțumesc pentru asta. E un început de an foarte frumos, care mă ajută să simt toată energia voastră. Sper să ne și putem vedea cât de curând și să ne auzim doar cu vești bune”, declară Irina Rimes, nominalizată pentru al doilea an consecutiv.

„Sunt onorat să fiu nominalizat la Kids’ Choice Awards 2021. 2020 a fost un an în care s-au schimbat multe, în care am făcut foarte multe videoclipuri și am adus câteva lucruri în premieră în peisajul YouTube-ului românesc. A fost un an care ne-a pus pe toți la încercare, dar, uitându-mă în spate, pentru mine a fost, totuși, un an bun”, spune Selly.

<<Unul dintre cele mai utile sfaturi pe care le-am primit și pe care l-am dat mai departe cât de des am putut a fost: „Nu uita să te joci! Joacă-te mult, oricând, până la finalul vieții, nu contează vârsta!” Trebuie să găsim bucuria jocului și a vieții în orice facem, fie că sunt treburi de copii sau de oameni mari. Sunt foarte recunoscător copiilor pentru că mă lasă sa reînvăț zi de zi de la ei să mă joc frumos, să fiu bun, sa râd mult și să mă bucur de bucuria celor din jur. Să fie joacă, veselie și muzică în viețile noastre mereu! Mulțumesc pentru tot, copii mari și mici!>>, declară Smiley.

„Nominalizarea la Kids’ Choice Awards 2021 mă onorează. Sunt fan absolut al noii generații… liberi, curajoși, asumați și foarte inteligenți. Trăiesc liber și au visuri mărețe, exact așa cum trebuie și cum ar trebui să trăim cu toții. Iar faptul că acum sunt nominalizat pentru acest premiu, mie deja îmi îndeplinește un vis mare: acela de a comunica cu copiii printr-un limbaj al iubirii și al acceptării. Pentru asta, dar și pentru toată susținerea, vă mulțumesc! See you all on Tik Tok, my favorite generation”, a declarat Emil Rengle.

„În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc din suflet pentru această nominalizare. Vă spun sincer că m-a luat pe neașteptate, am început anul cu dreptul, e prima surpriză pe care o primesc! Mă simt onorată să mă pot asocia cu poveștile copilăriei pe care Nickelodeon ni le spune încă de mici! Mă simt flatată că am fost nominalizată în una din cursele pentru cele mai faimoase premii, alături de personalități din întreaga lume. Activez în social media de 4 ani și jumătate. Scopul meu, încă de la primul video postat în mediul online, a fost să schimb mood-ul oamenilor prin ce creez, să îi fac să se simtă mai bine cu ei înșiși, iar, ocazional, să îi fac să râdă sau să zâmbească. La început, m-am bucurat în special de atenția copiiilor – din acest motiv, am făcut tot posibilul să îmi folosesc vocea în folosul lor. Am lucrat alături de Salvați Copiii la o campanie împotriva bullying-ului, și multe alte ONG-uri făcând tot posibilul să îndrum cât mai bine copiii și adolescenții care m-au urmărit de-a lungul anilor. Între timp, mulți dintre ei au crescut o dată cu mine și pot să spun că ne-am dezvoltat împreună. Mă bucur că o să am șansa să concurez pentru votul lor. Îmi doresc să câștige cel mai iubit dintre noi! Consider că fiecare suntem într-o constantă competiție cu noi înșine și cred că acest premiu va merge acolo unde este menit să fie! Va mulțumesc încă o dată pentru această nominalizare. Să înceapă distracția!”, spune Mimi.

Pentru prima dată, Dirijabilul Portocaliu emblematic pentru Nickelodeon va părăsi locul de desfășurare al KCA și va purta fanii într-o călătorie în jurul lumii și mai departe. Înconjurați de slime și de cascadorii, spectatorii vor călători în spațiul cosmic, în lumea Bikini Bottom și chiar în casele vedetelor, prin tehnologia extended reality. Spectacolul din acest an va oferi spectatorilor experiențe live interactive care vor aduce celebritățile și familiile de acasă chiar pe scena principală. De asemenea, vor avea la dispoziție un sistem de votare live prin intermediul aplicațiilor second screen, pentru ca fanii să râmână în control; și un premiu KCA acordat de o familie norocoasă aleasă în timpul spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.