“Good Work” – Noua emisiune marca E!

RuPaul, simbol internaţional al stilului, renumitul chirurg plastician Dr. Terry Dubrow şi Sandra Vergara (make-up artist al vedetelor şi actriţă) discută despre cele mai ascunse secrete ale operaţiilor estetice de la Hollywood.

0
1322
Ascultă acest articol


E! anunţă noua emisiune de şase episoade a câte o oră Good Work, în care gazdele RuPaul, Dr. Terry Dubrow şi Sandra Vergara discută despre operaţiile reuşite şi cele deloc reuşite ale vedetelor hollywoodiene. Good Work are premiera duminică, 26 aprilie, la ora 23:00, numai la E!

Cele trei gazde ale emisiunii vor analiza săptămânal fiecare aspect al secretelor frumuseţii celebrităţilor, al procedurilor cosmetice şi ale operaţiilor estetice: cine ce şi-a făcut şi cine a dat greş. Good Work nu lasă nicio piatră neîntoarsă, cei trei bârfind nume cunoscute din Cetatea Filmului şi disecând informaţii aflate pe buzele tuturor.

RuPaul are în spate zeci de ani în care a spus lucrurilor pe nume, a înfruntat convenţiile sociale şi este o autoritate renumită pe plan mondial în materie de stil. Dr. Terry Dubrow este celebru pentru faptul că a schimbat vieţile a numeroşi pacienţi în cadrul emisiunii de succes marca E! Botched, este unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi plasticieni din lume şi va oferi în emisiune sfaturi medicale competente, dar şi opinii în stil propriu.

Sandra Vergara este actriţă şi make-up artist al vedetelor şi va aduce săptămânal telespectatorilor o manieră columbiană de a spune lucrurilor pe nume şi o mulţime de trucuri de frumuseţe.

În fiecare episod din Good Work echipa va discuta o mulţime de subiecte, de la trucuri de frumuseţe extreme, la secretele starurilor și fiecare procedură estetică imaginabilă. În plus, cei trei vor avea în platou un invitat celebru, care îşi va oferi propria părere în legătură cu subiectul discutat şi va experimenta – spre distracţia privitorilor – o varietate de tratamente amuzante, dar informative (precum cele mai noi tratamente de înfrumuseţare). În cele şase episoade ale show-ului, diverşi pacienţi din Botched vor veni să discute despre operaţiile care le-au schimbat viaţa şi să explice cum i-a dus emisiunea de la dezastru la frumuseţe.

Așadar, nu uitați: Good Work dezvăluie toate secretele frumuseţii de la Hollywood, o dată cu premiera de pe data de 26 aprilie, ora 23:00, numai la E!

Despre Good Work

Good Work este produsă de World of Wonder Productions, alături de Randy Barbato, Fenton Bailey, Tom Campbell şi Mandy Salangsang, care sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.