Ascultă acest articol


“Another Spider-Man? How many do you have dude?” Chill, am decât 3 (who know in the future), dar acesta face parte din linia S.H. Figuarts Avengers Endgame Final Battle Iron Spider-Man produs de Bandai în colaborare cu Marvel.

Nu pot spune că sunt fan Tom Holland ca Spider-Man, dar face o treabă decentă jucând rolul unuia dintre eroii mei preferați. Nici Andrew Garfield nu a fost rău, dar Tobey Maguire încă rămâne my favourite. All in all, toți îl joacă pe Spider-Man diferit, în diferite dimensiuni.

Așa, acum vorbim despre Iron Spider, îmi place, așa că pa, ne mai auzim… Glumesc. Începem!

Ca și detalii, Bandai a făcut o treabă foarte bună, dar pare un pic cam slăbănog, în film nu e chiar așa având un build un pic buffed, dar e ok pentru că-i oferă acel flare de teenage Spider-Man, cât despre articulații, îmi place, dar desigur nu îl poți pune in toate pose-urile ca în real life și oricum ies poze grozave. Din nefericire sunt prezente mici zgârieturi de vopsea pe la zonele mâinii sau la șolduri și am fost nevoit să forjez figurina pentru a o putea posta în pose-uri grozave. Cea mai dificilă articulație este cea de la zona gâtului, figurina se poate uita în jos, dar nu poți îndrepta capul în sus.

Din punct de vedere al paintjob-ului, e very well painted, chiar lucește și recrează detaliile de armură ca în filmele Avengers.

Accesorii – he shines with the accessories as well ha ha: o pereche de pumni, o pereche de mâini cu palmele deschise, mâini pentru a prinde pânza, mâini cu semnul Call me (like these additions), 2 mâini lipite împreună pentru a fi mai ușor când vreți să îi faceți poze swiging cu ambele mâini, 2 perechi de mâini pentru a declanșa pânzele, câteva pânze, cap interschimbabil cu Tom Holland (nu e cine știe ce asemănare), accesoriu pentru spate pentru a-i atașa picioarele de păianjen (mega articulate și geniale), mânușa cu Pietrele Infinitului (creată de Smart Hulk) și 4 perechi de ochi interschimbabili (how awesome is this?) pentru diferite expresii ale lui Spidey.

Pe scurt, sunt mega mulțumit de figurină, Bandai chiar a făcut o treabă bună spre foarte bună, cu mici nit pick-uri pe ici-colo, dar overall is great. Recomand!

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.