Ediția a IV-a a The Black Sea Film Festival va avea loc în perioada 25 – 29 august

0
831
Ascultă acest articol


Ce ar putea fi, vreodată, mai relaxant și mai încântător, decât să petreceți o noapte pe plajă… tălpile goale-n nisip, părul umed, pielea sărutată de soare, vântul de vară, prietenii, iubiții și cerul plin de stele? Noi știm. Toate acestea, împreună cu o serie de filme grozave! Vă oferim experiența minunată de a mixa cele mai bune stări de vară cu cinema-ul, cu scopul de a vă face să simțiți. Literalmente.

A patra ediƫie The Black Sea Film Festival revine în Vama Veche, în perioada 25 – 29 August, în noua locație – Jlapi. Minunate seri de film, pe malul mării, vă așteaptă să vă bucurați de briza de vară și să urmăriți filme excepƫionale, sub milioane de stele și galaxii! E vorba despre a simți. Este vorba despre cineFEELS!

Selecția filmelor prezente, în cadrul edției The Black Sea Film Festival 2019 include filme selectate și premiate în festivaluri de renume din întreaga lume: Annecy, Annie Awards, Bafta, Berlinale, Cannes, Clermont Ferrand, Edinburgh, European Film Awards, Flickerfest, Locarno, Sundance, Toronto, Tribeca, Venice, și multe, multe altele!

Juriul TBSFF 2019 este format din: Andrei Şendrea [critic de film şi scenarist], Caroline Gombé [actriță de film, televiziune și teatru], Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Alecs Năstoiu [producător de film, regizor şi scenarist], Tom Wilson [regizor de film şi jurnalist] şi Radu Munteanu, producător şi regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TBSFF.

Mai multe informații despre membrii juriului, ca și despre programul festivalului și filmele selecționate în cadrul celei de-a patra ediții TBSFF, pot fi găsite pe site-ul nostru, www.blackseafilm.ro

Filmele sunt subtitrate în limba română și engleză.
Bilet:10 lei/per seară.

Biletele pentru TBSFF 2019 sunt disponibile pe toată durata evenimentului în locația festivalului – Jlapi, începând cu ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.