Ascultă acest articol


Luni, 20 august și marți, 21 august, Paramount Channel te invită să închei vara cu Sabrina si Baywatch, ultimele filme din seria lungmetrajelor difuzate vara aceasta pe terasa de la DESCHIS GASTROBAR. Pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, Paramount Channel a proiectat gratuit lungmetraje celebre pe terasă, începând cu ora 21:00.

Peste 200 de bucureșteni s-au putut bucura de o vară plină de filme care au făcut istorie.

Luni, 20 august, de la ora 21:00, poți urmări Sabrina (1954), o comedie romantică, în regia lui Billy Wilder, bazată pe piesa lui Samuel A. Taylor. Sabrina Fairchild (Audrey Hepburn) e fiica naivă a unui șofer. Cei doi locuiesc pe proprietatea unui om bogat, care are doi băieți, David (William Holden) și Linus (Humphrey Bogart). Sabrina se îndrăgostește de David, care inițial nu îi dă atenție. Totuși, când aceasta se întoarce de la Paris, total schimbată, sentimentele lui David se schimbă, deși el este deja logodit cu altcineva.

21 august – Proiecție de film la Mamaia
Paramount Channel dorește să închei vara cum se cuvine, de data aceasta relaxându-te pe plajă. Un film care te va face să rămâi cu gândul la vară, deși septembrie se apropie cu pași repezi: Baywatch (2017), marți, 21 august, de la ora 21:00, pe plaja H2O din stațiunea Mamaia. Acțiunea urmărește încercarea salvamarului Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) și a echipei sale de a salva plaja și golful Emerald, de un traficant de droguri.

  • Sabrina – luni, 20 august, la DESCHIS GASTROBAR
  • Baywatch – marți, 21 august, pe plaja H2O, Mamaia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.