Ascultă acest articol


Alătură-te lui Robin, Cyborg, Starfire, Raven și Beast Boy într-o o serie de aventuri noi și captivante. Simpaticii supereroi în timpul zilei sunt ocupați salvând locuitorii din Jump City, dar pe timp de noapte, se distrează și se relaxează. Cu toate acestea, viața nu este mereu lină pentru acești cinci colegi de turn adolescenți.

De la gestionarea treburilor casnice și navigarea prin tensiunile romantice, la confruntarea cu vizitele neașteptate ale părinților demoni și petreceri spontane cu chiftele, nu există niciodată vorbă de plictiseală în Turn.

Partea a treia din al 8-lea sezon îi prezintă pe Tinerii Titanii în timp ce se avântă în tot felul de întâmplări haioase și farse fantastice.

Puneți-vă centurile pentru o călătorie nebună, preesărată cu comedie și alimentată de rivalitățile și relațiile dintre simpaticele personaje. Reîntâlnește-i pe Tinerii Titani: Beast Boy, animalul de petrecere adorabil; Cyborg, adolescentul pe jumătate robot, pe jumătate iubitor de pizza; Raven, regina sarcasmului și membrul pe jumătate demon care nu se teme să-și spună părerea; Robin, liderul hotărât care încearcă să formeze echipa perfectă de supereroi; și Starfire, prințesa extraterestră cu suflet bun.

Poți urmări aventurile Tinerilor Titani desfășurându-se în îndrăgitul Turn al Titanilor, o clădire în formă de T situată pe propria insulă, precum și în sufrageria lor, bucătărie și pe străzile din Jump City în timp ce se luptă cu infractorii.

Dar mai este ceva, Haideți, Tineri Titani! va ajunge la 400 de episoade în acest sezon, devenind astfel a doua cea mai lungă animație din toate timpurile!

Haideți, Tineri Titani! este produs de Warner Bros. Animation, cu Sam Register în calitate de producător executiv, alături de Michael Jelenic, Aaron Horvarth (MAD), Peggy Ryan și Peter Rida Michail ca producători.

Nu ratați ceea ce promite să fie cel mai amuzant sezon de până acum!

Alăturați-vă Tinerilor Titani!

PREMIERA LA CARTOON NETWORK, DIN 13 MAI, LA 16:25.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.