MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

52
1804
Ascultă acest articol


Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Going in Style”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Oprea Mircea Razvan, Lucian Râșnoveanu

Willie, Joe și Al sunt pensionari, prieteni de-o viață care își petrec zilele jucând bingo, numărând medicamentele zilnice și evitând orice palpitație. Când compania la care au lucrat 40 de ani îi lasă fără pensie prin tertipuri bancare, cei trei iau o decizie incredibilă. Cu genunchii praf, dar cu mintea brici, pun la cale jaful băncii din cauza căreia au rămas fără bani. Sistemul corupt trebuie să plătească!

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații duble la Jaf cu Stil valabile la Cine Globe Auchan Titan din București.

În “Jaf cu Stil”, rolul lui Willie este jucat de acest actor premiat cu Oscar, celebru pentru cariera sa impresionantă care include peste 120 de roluri în filme de succes ca: Driving Miss Daisy, The Shawshank Redemption, Million Dollar Baby, The Dark Knight, RED, Now You See Me, Last Vegas. Care este numele lui?

  1. a) Denzel Washington
  2. b) Laurence Fishburne
  3. c) Morgan Freeman

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul saptămâna după concurs.

Dacă timpul înseamnă bani, atunci ei au o avere! Vino să îi vezi pe marii actori Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin în Jaf cu Stil, în rolurile a 3 pensionari care decid că nedreptatea trebuie răzbunată. Ce iese? O aventură plină de urmăriri spectaculos de… lente și tehnologie… depășită, fără efecte speciale, dar cu umor de primă clasă. Jaf cu Stil, o comedie Warner Bros. Pictures distribuită de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. Din 14 aprilie numai la cinema.

52 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.