MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

59
2767
Ascultă acest articol


Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Batman v Superman: Dawn of Justice”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Lupu Nicu Mihai și Amuzan Cristina

Din 25 martie 2016 începe cea mai mare luptă de gladiatori din istoria omenirii. Protectorul întunecat al orașului Gotham versus atotputernicul fiu al planetei Krypton. Om versus Zeu. Batman versus Superman.

Când omenirea se revoltă împotriva celui pe care îl numeau salvator, iese la iveală frica de puterea nelimitată. Și dacă lumea se teme, unii o vor pentru ei. Și cum Batman și Superman sunt prinși în lupta unul împotriva celuilalt, mințile diabolice au suficientă libertate să pună la cale un plan care amenință întreaga planetă.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la filmul Batman v Superman: Dawn of Justice.

În “Batman vs Superman: Zorii Dreptății”, acest celebru actor joacă rolul playboy-ului miliardar Bruce Wayne, care apără străzile orașului Gotham. Recent, a jucat în “Gone Girl” și în filmul câștigător al Premiului Oscar, “Argo”, pe care l-a și regizat. Care este numele său?

  1. Ben Affleck
  2. Henry Cavill
  3. Jesse Eisenberg

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Zack Snyder, regizorul lui 300 și Man of Steel, aduce pe marile ecrane confruntarea epică dintre cei mai mari eroi ai tuturor timpurilor. Batman vs Superman: Zorii Dreptății, filmul eveniment care pune bazele Ligii Justiției și ne introduce în Universul Extins DC Comics.

O producție Warner Bros. Pictures și DC Comics, cu Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane.

“Batman vs Superman: Zorii Dreptății” rulează la cinema din 25 martie. Vizionează-l în 3D, 4DX, Dolby Atmos și IMAX 3D.

#WhoWillWin

59 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.