Să jucăm Gumball Party!

Despre viață și film cu Nicolas Cage și Michel Gondry

0
942
Ascultă acest articol


Cartoon Network lansează astăzi jocul Gumball Party – o aplicație nouă, care permite participarea mai multor jucători, în aceeași cameră. Aplicația se adresează copiilor și familiei, încurajându-i să facă lucruri împreună și să se distreze în timpul sărbătorilor, folosind o tabletă sau un smartphone.

Alegeți ca personaj pe unul dintre locuitorii din Elmore, aruncați zarurile virtuale și concurați pentru a dovedi cine este cel mai bun! În această aplicație mobilă, familiile se reunesc pentru a se bucura de jocuri cu ritm rapid – Elmore, Vidul, Casa bântuită și Fabrica de curcubeie – fiecare cu regulile și stilul său de joc. Gumball Party poate fi jucat de până la patru persoane simultan sau ca un singur jucător împotriva adversarilor. Fiecărui jucător i se atribuie un colț de tablă și este încurajat să treacă peste diferite provocări, pentru a câștiga.

Puteți alege unul dintre cele opt personaje preferate de fani din Uimitoarea lume a lui Gumball, inclusiv pe Gumball, Darwin, Anais, Nicole, Richard, Penny, Carrie și Tobias. Aplicația vine cu primul tablou de joc, stabilit în Casa bântuită, disponibil gratuit, iar pasionații pot continua să deblocheze și să se bucure de trei table de joc suplimentare printr-o mică achiziție în aplicație. Fiecare tablă de joc este 3D, cu iluminare, animație, efecte speciale și muzică proprii.

Gumball Party Game este GRATUIT și poate fi descărcat ACUM din App Store și Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.