Scurt-metrajul “Sfârşit” acum pe Cinepub

0
1234
Ascultă acest articol


Platforma online de filme românești CINEPUB anunță o ediție specială de Halloween. Sfârșit, scurtmetrajul regizat de Dorian Boguță, un film în care genul horror capătă nuanțe filosofice, este premiera săptămânii pe CINEPUB. Scurtmetrajul a fost prezentat în 2016 în secțiunea Umbre / Shadows a Festivalului Internațional de Film Transilvania, dedicată filmelor întunecate, horror-uri care explorează noi limite și în care everyone dies, după cum spune sugestiv sloganul TIFF Umbre.

Într-un rol surprinzător, Dragoș Bucur va transporta spectatorii pe o plajă pustie, unde doar câinii sălbatici își fac apariția. Întrebarea este dacă, de data asta, everyone dies.

Atmosfera de Sfârșit este sugestiv redată de sinopsis-ul filmului: Iarnă. O plajă pustie. Un cer vânăt. Un sunet surd în aer. O rulotă. Bărbatul din rulotă încearcă să scrie ceva. O haită de câini sălbatici a înconjurat rulota şi incearcă să ajungă înauntru…

Alte filme ale genului care pot fi urmărite pe CINEPUB: Mitul Moroilor (regia Bogdan Matei) (http://cinepub.ro/site/mitul-moroilor/), Bruiaj (regia Bogdan Drumea) (http://cinepub.ro/site/bruiaj-bogdan-drumea-2013/) și Kazimir (regia Dorian Boguță) (http://cinepub.ro/site/kazimir-dorian-boguta-2013/).

Cinepub.ro este singurul portal de filme românești online (www.cinepub.ro), distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.