Milioane de vizualizări în timp record – Imagini noi din filmul “Frumoasa şi Bestia”

0
2210
Ascultă acest articol


După o lungă aşteptare şi un teaser-trailer care a stârnit curiozitatea oamenilor, Disney a lansat cu două zile în urmă ultimul trailer pentru mult-aşteptatul film “Frumoasa şi Bestia”, cu Emma Watson în rolul principal feminin. Urmărit pe nerăsuflate de către fani, clipul a înregistrat deja peste 74 de milioane de vizualizări pe Facebook și aproape 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Timp de mai bine de un deceniu, actriţa britanică a fermecat publicul cu rolurile sale, având şi un rol vizibil ca activist pentru drepturile omului. Dintre toate personajele feminine din filmele Disney, pe Emma a atras-o întotdeauna Belle, identificându-se cel mai mult cu acest personaj.

„Am iubit Frumoasa şi Bestia de cand aveam patru ani. Îmi amintesc de Belle ca fiind acea tânără femeie hotărâtă, plină de energie, căreia nu îi este teamă să spună ce gândeşte. Avea această relaţie şi dinamică interesantă cu Bestia, genul de relaţie pe care nu am mai întâlnit-o în alte basme.”,spune Emma.

Filmul „Frumoasa și Bestia” este distribuit de Forum Film România și va avea premiera pe 17 martie 2017, fiinForum Film Româniarmat 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.