Snached – O comedie plină de acțiune și neprevăzut

0
2407
Ascultă acest articol


Emily Middleton (Amy Schumer) este o visătoare aprigă. Ea este ambiţioasă, însă niciodată nu a fost capabilă să îşi pună viaţa la punct sau gândurile în ordine. Măcar îl are pe prietenul său, un muzician de success pe nume Michael (Randall Park), sau cel puţin, asta crede ea. Chiar înainte de vacanţa lor exotică, el se desparte de ea pe motivul că el este pe culmile gloriei carierei sale şi este convins că sunt o grămadă de fane care îl aşteaptă. Nu doar că Michael îi zdrobeşte inima, însă o şi lasă cu două bilete nereturnabile către paradis.

Emily o întreabă fără nicio tragere de inimă pe singura persoană care ar fi acceptat, mama sa, Linda (Goldie Hawn). Relaţia dintre Emily şi Linda se răcise, însă acest lucru nu a oprit-o nicio secundă pe Linda să fie activă pe reţelele de socializare. “Este o persoană foarte drăguţă care se teme de aproape orice”, spune Hawn despre Linda. “Are o grămadă de încuietori la propria uşă, trăieşte cu pisicile şi cu fiul său, iar asta e practic întreaga ei viaţă.”

Linda Middleton nu are timp de aventură în viaţa sa simpla din suburbii. Linda se încardează în stereotipul mamei singure ultra-protective care merge la cursuri de olărit şi care şi-a trăit viaţa la maximum în tinereţe. “Soţul său a părăsit-o, şi cred ca acest lucru a afectat-o într-o oarecare măsură”, afirmă Hawn despre Linda. “Cred că acest lucru a făcut-o să creadă că nu este atrăgătoare din multe puncte de vedere. Ea nu era pregătită să iasă în lume şi să o înfrunte.”

Intrigată de trecutul aventuros al mamei sale şi având nevoie de cineva capabil să o scoată din starea provocată de despărţirea de prietenul ei, Emily s-a hotărât să-I aducă un strop de culoare în viaţa mamei ei, luând-o cu ea într-o excursie unică în viaţă.  “Emily o cheamă pe Linda în această excursie pentru că nu are cu cine altcineva să meargă”, spune Schumer. Specific fiecărie mame, Linda se îngrijorează legat de sănătatea şi siguranţa lor, dar odată ce află că fiinca ei a încălcat principala regulă prin cumpărarea unor bilete NERETURNABILE, a acceptat fără să se dea în lături.

Ajută-mă să transform în ceva agreabil ceva nerambursabil.

-Emily Middleton

Odată ce ajung în paradis, aceste două firi aflate la poluri complet opuse se ceartă din cauza lucrurilor mărunte precum câtă loţiune de plajă să folosească sau la ce papuci să poarte. Emily abandonează orice speranţă de a avea o legătură mamă-fiică autentică. “Aceasta nu este şansa ei de a se apropia de mama sa”, explică Schumer. În ciuda intenţiilor lui Emily, Linda vede această vacanţă ca pe o oportunitate. “Linda pleacă în această excursie tocmai pentru a petrece timp cu fiica sa”, continuă Schumer. “Este nerăbdătoare să petreacă timp cu fata ei.”

Păstrează-l la tine, este un fluier anti-viol.

Mamă, ăsta este un fluier de câini. Crezi că voi fi violată de un câine? 

-Linda & Emily Middleton la sosirea lor în Ecuador

Având nevoie de un moment de respiro, Emily se duce către barul hotelului unde îl va cunoaşte pe chipeşul James (Tom Bateman) care va convinge duo-ul mamă-fiică să meargă împreună cu el într-o mini-excursie pentru a explora cultura locală. “A fost cucerită de mine foarte repede”, spune Bateman.

Sedusă de James şi acaparată de selfie-uri, Emily ignoră semnalele de panică transmise de mama ei, nerealizând că au fost prinse într-o capcană pusă la cale de perfidul Morgado (Oscar Jaenada). “Morgado este un om cu care nu vrei să te pui”, spune Schumer. Răpite, dezorientate şi blocate în portbagajul unei maşini, Linda şi Emily evadează ucigându-l întrâmplător pe unul dintre acoliţi şi făcând autostopul, urcând în spatele unui camion.

Ok, nu te panica. Am totul sub control.

Emily, asta este una dintre cele mai mari frici ale mele.

Să fii legată într-un portbagaj? Cred că toată lumea are fobia asta.  

-Linda & Emily Middleton fiind legate în portbagajul maşinii.

Ajungând la civilizaţie, într-un fel sau altul, ele se văd într-un sătuc cu un telefon cu plată. Decid astfel să apeleze la singura instituţie care va face tot posibilul să le salveze pe cele două femei americane exilate într-o ţară străină, luptându-se pentru vieţile lor: Departamentul de Stat al Statelor Unite. La capătul celuilalt  fir de este Morgan (Bashir Salahuddin) care este mai puţin decât înţelegător când vine vorba de situaţia celor două.

. . . când călătoreşti internaţional, îţi asumi riscurile.

Oamenii sunt jefuiţi, răpiţi şi ucişi în fiecare zi.

Am avut parte de trei apeluri ca ale voastre de la prânz şi până acum.

-Morgan, US State Department Clerk

Disperate, Emily şi Linda apelează pentru ajutor la Jefferey (Ike Barinholtz), fratele agoraphobic al lui Emily. “Jeffrey este un tip care îşi trăieşte viaţa online, jucând jocuri video, trăindu-şi viaţa pe stream, site-uri de chat şi pe Reddit”, spune Barinholtz. “Este cu siguranţă băiatul mamei, şi este încă blocat într-o etapă adolescentină perversă”. El decide că singura modalitate prin care le poate ajuta pe cele două este prin a-l suna încontinuu pe Morgan de la Departamentul de Stat.

DISTRIBUŢIA

AMY SCHUMER (Emily/Executive Producer)

Amy Schumer este cunoscută pentru imaginea pe care şi-a format-o în industria de entertainment de comedian de stand-up, dar şi ca actriţă, scriitoare, producătoare, şi, bineînţeles, “jucând” rolul de regizor.

Amy este cea care a creat, a jucat, a scris şi a produs cunoscutul serial televizat “Inside Amy Schumer”, difuzat pe Comedy Central, serial care a atins cele mai înalte valori ale ratingului ale anului 2013 în luna aprilie a aceluiaşi an.

Prima ei carte intitulată The Girl with The Lower Back Tattoo încă se numără pe lista de best sellere a ziarului The New York Times. În plus, cartea sa a fost nominalizată la premiile Grammy, încadrându-se în categoria Best Spoken Word Album.

Schumer va apărea în mult aşteptata comedie Snatched, regizată de Goldie Hawn în colaborare cu Jonathan Levine. Filmul are duo-ul mamă-fiică surprins într-o vacanţă care s-a dovedid a nu fi ceea ce părea drept element central. Filmul va avea lansarea în data de 19 Mai de 20th Century Fox.

GOLDIE HAWN (Linda)

Goldie Hawn este câştigătoarea a numeroase premii Academy Award din postura de actriţă, producătoare, regizoare, autoare de best-sellere şi avocat-susţinător al copiilor. Este fondatoarea The Hawn Foundation, o organizaţie caritabilă internaţională care are ca principală vocaţie ajutorarea copiilor şi oferirea suportului pentru a le asigura o dezvoltare social şi emoţională de care vor avea nenvoie pentru o dezvoltare care să le asigure o viaţă fericită lucrând în colaborare cu neurologi, educatori, psihologi şi cercetători.

Ca actriţă, scriitoare de best-sellere, producătoare şi regizoare, Goldie este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite actriţe din Hollywood. Darul ei de a juca s-a manifestat încă de la frageda vârstă de 3 ani, începând cu dansul. La vârsta de 17 ani, şi-a pus în valoare talentul jucând în cunoscutul “Romeo şi Julieta” în Williamsburg, Virginia.  În timpul studiilor la American University, a câştigat premiul pentru Cea Mai Bună Interpretare, jucând în piesa The Trial a lui Franz Kafka.

REGIZORUL

Jonathan Levine este un regizor care nu are limite bine-definite când vine vorba de încadrarea într-un singur gen de film, pentru că are capacitatea să producă filme fericite, triste, îndrăzneţe şi fanteziste, şi nu pe rând, ci combinându-le într-unul singur. În munca sa el se joacă cu figurile de stil, întorcându-le pe toate feţele, rezultatul muncii sale fiind atât neaşteptat, cât şi foarte satisfăcător. Jonathan Levine regizează filmele într-o manieră în care ceea ce ar fi devenit pedant în mâinile altora devine interesant, adesea emoţionant şi profund, reflectând o anumită perioadă din viaţă cu care audienţa empatizează şi de care se poate bucura.

Jonathan Levin se află în momentul actual în perioada post-producţie a mult-aşteptatei comedii cu protagonistele mamă-fiică, care a avut scenariul scris de către Katie Dippold şi în care vor juca Amy Schumer şi Goldie Hawn. Filmul va marca lansarea ultimei ecranizări din ultimii 10 ani şi este progamat să fie lansat pe data de 19 mai 2017 de către 20 th Century Fox. Însă când vine vorba de micile ecrane, Jonathan Levine a regizat de curând o aşteptată comedie cu umor negru intitulată I’M DYING UP HERE, surprinsă în anii 1970 pe scenele infame destinate comediei stand-up din Los Angeles.

Recent, Jonathan Levine a fost co-scriitorul scriputlui The Night Before lansat de către Sony în luna Noiembrie a anului 2015. Filmul a reprezentat cea de-a doua colaborare a sa cu Seth Rogen şi Evan Goldberg în care distribuţia i-a numărat pe Rogen, Joseph-Gordon Levitt şi pe Anthony Mackie. Un alt film care l-a numărat pe Jonathan Levine ca producător este celebrul titlu Mike and Dave Need Wedding Dates, cu personajele animate de vocile ctorilor Zac Efron, Anna Kendrick, Adam Devine şi Aubrey Plaza, filmul avându-şi lansarea în luna Septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.