CORPORAŢIA UMBRELLA plănuieşte o ofertă iniţială pentru public de 500 de milioane

0
3639
Ascultă acest articol


LOS ANGELES, NY, (14.09.2012) – Corporaţia Umbrella a anunţat azi că a depus la Comisia de Acţiuni şi Schimb Global o ofertă iniţială pentru public pentru acţiunile sale – ($500.000.000) la 25 de dolari acţiunea. Acţiunile urmează să fie tranzacţionate pe piaţa Nasdaq Global Select la 14.09.2012, sub simbolul “BLIFE”.

Mandatul altruist din spatele lansării OIP e menit să crească fondurile pentru extinderea infrastructurii globale a Corporaţiei Umbrella, cu scopul de a oferi tuturor acţionarilor o oportunitate unică de a lua parte la dezvoltarea revoluţionară a corporaţiei. Oferta OIP urmează după prima fază de reorganizare a comunicaţiilor interne ale corporaţiei, inclusiv un tur mondial intensiv de recrutare în aprilie 2012 a Centrului de Recrutare Mobilă de ultimă tehnologie, care a dus la mii de noi recruţi. Asta a fost urmată de a doua fază a iniţiativei, un apel global al relaţiilor cu publicul prin pagina de Facebook în iunie 2012, care a dus la alte 300 de mii de noi recruţi. Faza a treia se va ocupa de lansarea site-ului web reamenajat al Corporaţiei Umbrella care se va axa pe iniţiativele corporative ale companiei. (www.umbrellacorporation.net)  De aici puteţi descărca certificatul de acţionar.

Corporaţia Umbrella e implicată în proiecte avansate de cercetare şi dezvoltare care includ testări clinice, ştiinţifice şi creare de medicamente ce au ca scop îmbunătăţirea sănătăţii şi a condiţiei omenirii şi eradicarea completă a suferinţei umane. Printr-o mişcare revoluţionară, ca parte a achiziţionării de acţiuni, acţionarii vor primi mostre gratuite cu cele mai recente medicamente revoluţionare contra îmbătrânirii ale companiei.

În plus, în această perioadă de criză economică, Corporaţia Umbrella va căuta să ferească acţionarii de furtuna fiscală ce se anunţă şi să ofere acoperire şi stabilitate pentru ei şi familiile lor într-o lume îmbunătăţită de Corporaţia Umbrella.

Despre Corporaţia Umbrella

Corporaţia Umbrella e mândră să joace un rol activ în soluţia globală, mai ales în ariile creării de locuri de muncă şi a progresului ştiinţific. Compania e o lideră biotehnică axată pe dezvoltarea de produse farmaceutice şi de tehnologie menite pentru binele întregii omeniri. Afacerea noastră e însăşi viaţa.

Dacă vă interesează să urmaţi o călătorie unică în viaţă cu Corporaţia Umbrella, contactaţi, vă rog, managerii noştri specializaţi în resurse umane.

Contact: Corporaţia Umbrella

Website: www.umbrellacorporation.net

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ResidentEvilMovie?ref=ts

Oferta e făcută de un grup de garantare condus de Global Private Bank Corporation şi Biotech Giant Industries.

Oferta se va face numai prin intermediul prospectelor. Când sunt disponibile, copii ale prospectului preliminar legat de ofertă pot fi procurate de la Banca Mondială,  666 5th Avenue, Manhattan, NY 10022.

O declaraţie de înregistrare legată de aceste acţiuni a fost depusă la Comisia de Acţiuni şi Schimb Global, dar nu a intrat încă în vigoare. Acest comunicat de presă nu va constitui o ofertă de vânzare sau o solicitare a unei oferte de cumpărare, şi nici nu se vor face vânzări de acţiuni în vreun stat sau jurisdicţie în care o astfel de ofertă, solicitare sau vânzare ar fi ilegală înaintea înregistrării sau calificării sub legile acţiunilor ale oricărui astfel de stat sau jurisdicţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.