21 & Over – Din 12 aprilie pe marile ecrane din România

0
918
Ascultă acest articol


Scenariștii comediei de succes ,,Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane Marea Matoleală, un film plin de peripeții, incredibile răsturnări de situație și umor cât cuprinde, distribuit de Hollywood Multiplex Operations, din 12 aprilie, în cinematografele din toată țara.

twenty_one_and_over_xxlg

Jeff Chang este un student eminent care nu a ieșit niciodată din cuvântul părinților. In ziua în care împlinește 21 de ani, Jeff primește o vizită surpriză de la vechii lui prieteni, Casey (Skylar Astin) și Miller (Miles Teller), care vor să-l scoată în oraș la o bere. Deși a doua zi de dimineață urmează să se prezinte la un interviu important pentru admiterea la Facultatea de Medicină, Jeff cedează insistențelor și iese cu amicii lui în oraș. Insă o seară liniștită se transformă într-un haos total, cu peripeții nebunești și desfrâu fără limite, care îi vor oferi lui Jeff amintiri unice ale majoratului său.

Distribuit de Hollywood Multiplex Operations, filmul Marea Matoleală, poate fi văzut din 12 aprilie în cinematografele: Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Odeon (Cluj) și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.