Cyberpunk 2077 cu RTX On și Demo-urile de la The Game Awards Festival pe GeForce NOW de mâine!

0
802
Ascultă acest articol


Așteptarea a luat sfârșit. Cyberpunk 2077 este aproape aici și este Game Ready pe GeForce NOW – pe GOG.COM, Steam și Epic Games Store. Află mai multe despre cum membrii se pot bucura de joc și de restul știrilor de săptămâna asta, printre care și disponibilitatea demo-urile de la „The Game Awards Festival”.

Ca întotdeauna, poți vizita pagina de jocuri pentru lista completă disponibilă pe GeForce NOW.

Experimentează Cyberpunk 2077 pe GeForce NOW

Trezirea, avem un oraș de incendiat. Membrii GeForce NOW se pot juca de mâine Cyberpunk 2077, cea mai mare lansare a acestui an, pe toate dispozitivele, din cloud, disponibil instant și cu RTX On pentru cei care dispun de subscripția Founders.

Suntem foarte încântați că lucrăm cu CD PROJEKT RED pentru a aduce acest titlu mult anticipat pe GeForce NOW inclusiv pentru versiunea de pe GOG.COM (aflați mai multe aici), Steam sau Epic Games Store.

NVIDIA GeForce NOW este partenerul oficial de Streaming pentru The Game Awards Festival

The Game Awards sărbătorește tot ce e mai bun în jocurile video și eSports în fiecare an și suntem încântați să fim partenerul oficial de streaming pentru PC. Toți membrii GeForce NOW vor avea ocazia să joace cele mai noi demo-uri de jocuri – indiferent de platformă – PC, Mac, Chromebook, SHIELD TV, Android sau pe iOS Safari – la calitate GeForce din cloud începând cu 10 decembrie.

Pagina nu este live incă, dar poți verifica lista cu toate demo-urile care vor fi disponibile pe GeForce NOW aici în jur de ora 20:00 ora locală pe 9 decembrie.

NVIDIA Highlights sunt acum Immortal

Cel mai nou titlu open-world de la Ubisoft, Immortals Fenyx Rising dispune de NVIDIA Highlights. Membrii pot surprinde fiecare moment important fără să fie nevoie să iasă din joc datorită tehnologiei de recunoaștere a imaginilor și tiparelor din cloud.

Înregistrările sunt stocate local și pot fi editate și partajate cât mai simplu. De asemenea, poți folosi funcționalitate ”Montage„ din aplicația GeForce NOW pe PC și Mac pentru a combina cele mai glorioase descoperiri din „Valley of Eternal Springs”.

Game Ready pe GeForce NOW

Pe lângă lansare în aceeași zi pentru Cyberpunk 2077 de pe GOG.COM, Steam și Epic Games Store, vom adăuga și ambele jocuri gratuite din această săptămână de pe Epic Games Store, Pillars of Eternity și Tyranny pe librăria GeForce NOW.

Game Ready pe GeForce NOW

New to GeForce NOW:

  • Cyberpunk 2077 (lansare în aceeași zi cu cea oficială pe GOG.COM, Steam, Epic Games Store – Dec. 10)
  • Pillars of Eternity (gratuit pe Epic Games Store Dec. 10 – 17)
  • Tyranny (gratuit pe Epic Games Store Dec. 10 – 17)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.