Cinci agenți AXN pe care ne-am dori să îi vedem mai des

0
2366
Ascultă acest articol


Există o mulţime de motive pentru care suntem fani ai serialelor AXN: urmăriri ca la Hollywood, cazuri interesante pe care poliția trebuie să le rezolve, puzzle-uri complicate ce ne iau gândul de la problemele cotidiene, acțiune explozivă, replici haioase și uneori tăioase.

Dar peste toate, trebuie să recunoaștem: agenții AXN cu greu pot fi trecuți cu vederea. Au cucerit telespectatoarele cu sex-appeal-ul lor și suntem siguri că și ei sunt unul din motivele pentru care iubiți AXN. Iată cinci personaje pe care ne-am dori să le revedem oricând în acțiune:

1. Luke Roberts – Eric Beaumont din Negociatorii (Ransom)

Luke și-a început cariera în anii 2000, într-o producție pentru televiziune, regizată de Steven Spielberg. De aici și până la rolurile în Black Sails și Ransom (Negociatorii), a fost un drum lung, presărat cu apariții în seriale și filme.

Cu ce ne cucerește Luke: cu seriozitatea lui Eric Beaumoment, cu care convinge infractorii că le vrea binele.

Îl urmăriți lunea, pe AXN, în Negociatorii, de la 21:00.

2. Josh Holloway – Gabriel Vaugh din Spionul cibernetic

Fotomodel, actor și producător, cunoscut publicului larg mai ales pentru serialul Lost, Josh Holloway este o apariție interesantă la Hollywood încă din 1999.

Unde l-ați mai văzut pe Josh: în videoclipul Aerosmith, Cryin’ – era tipul care îi fură rucsacul Aliciei Silverstone.

Îl urmăriți lunea, pe AXN, în Spionul cibernetic, de la 22:00.

3. Elyes Gabel – Walter O’Brien din Scorpion

Nu e de mirare ca exotismul lui ne ține lipite de TV: cu origini algeriene, franțuzești, spaniole, nemțești, anglo-indiene, irlandeze și portugheze (!),  Gabel este un actor londonez talentat. L-ați mai urmărit în Interstellar, World War Z, Body of Proof (Autopsia crimei, pe AXN).

Cine l-a făcut să sufere: nimeni alta decât partenera din Scorpion, Katharine McPhee, după ce au încheiat o relație de doi ani.

Îl urmăriți în weekend, sâmbăta la prânz, pe AXN.

4. David Boreanaz – Seeley Booth din Cititorii de oase (Bones)

Booth din Cititorii de oase și Angel din Buffy, spaima vampirilor – David Boreanaz s-a făcut remarcat la Hollywood prin apariția în Married with Children (Familia Bundy), ca iubit al lui Kelly. La scurtă vreme, a fost distribuit în Buffy the Vampire Slayer, iar de aici succesul a venit rapid.

Cu ce ne cucerește: zâmbetul reținut și privirea pătrunzătoare.

Îl urmăriți joi seara,  pe AXN, de la 21:00.

5. Chris O’Donnell – G. Callen din NCIS: Los Angeles

Pe ecrane din 1986, Chris a apărut în Parfum de femeie (cu Al Pacino), Batman Forever, Batman & Robin, Grey’s Anatomy sau The Company. Și-a început cariera de actor într-o reclamă pentru McDonalds, unde îl servea pe Michael Jordan.

Ce ne place la Chris: pe lângă zâmbet, faptul că e familist convins. Are o soție frumoasă și 5 copii.

Îl urmăriți luni după-amiaza, pe AXN, de la 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.